مقدمه

در این بخش از مقاله سوئیچ قصد داریم تا اطلاعاتی مبنی بر معایب ساندرو را در اختیار شما قرار دهیم. یکی از محصولات اخیر کمپانی رنو، ساندرو نام دارد. ساندرو نخستین بار توسط شرکت پارس خودرو در سال 94 عرضه شد.  این خودرو به واسطه طراحی و امکانات در رده خودروهای شهری قرار دارد. ساندرو دارای دو نسخه معمولی و ساندرو استپ وی است. بسیاری از افرادی که ترجیح می‌دهند خودرو، پر امکاناتی را خریداری کنند هیچ‌گاه سمت خرید رنو ساندرو نمی‌روند. این خودرو یکی از محصولات پرفروش کمپانی رنو به شمار می‌رود که از معایب متعددی برخوردار است.

 

معایب ساندرو از نظر فنی

در ابتدای این مقاله به بررسی معایب ساندرو از نظر فنی می‌پردازیم. ترمزهای عقب ساندرو از نوع کاسه‌ای است که بهتر بود از نوع دیسکی استفاده شود. استفاده از این نوع دیسک در عقب خودرو تنها برای سود بالای کمپانی است. چرا که ترمزهای دیسکی در مقایسه با ترمزهای کاسه‌ای از کیفیت بالاتری برخوردار هستند.

بررسی معایب ساندرو

 

از دیگر معایب فنی این خودرو عملکرد کند جعبه دنده در نسخه‌های اتوماتیک می‌باشد. این گیربکس قدیمی تنها 4 دنده دارد که موجب کندی عملکرد در زمان تعویض دنده می‌شود. این امر باعث شده که ساندرو بیشتر مناسب مصارف درون شهری باشد. کندی جعبه دنده در مسیرهای پرپیچ مشکلات متعددی را برای راننده ایجاد می‌کند.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

نسخه اتوماتیک رنو ساندرو میزان مصرف سوخت بسیار بالایی دارد. موتور استفاده شده در این خودرو دارای حجم 1.6 لیتری 4 سیلندر است. میزان مصرف جاده‌ای این خودرو حدوداً 8.5 لیتر و مصرف داخل شهر آن تقریباً 11 لیتر بنزین می‌باشد. پارس خودرو میزان مصرف سوخت این خودرو را در سیکل ترکیبی 8.3 لیتر به ازای 100 کیلومتر اعلام کرده است که در عمل شاهد هستیم این مقدار در مقابل مصرف ساندرو عدد واقعی نیست. ایراد دیگری که مربوط به نسخه اتومات این خودرو می‌شود حجم کم باک آن است. این میزان از حجم برای خودرویی که مصرف بالایی دارد مناسب نیست و می‌تواند موجب دردسرهایی در طول مسافرت شود.

بسیاری از مالکان این خودرو از سفتی فرمان آن شکایت می‌کنند. فرمان این خودرو نیمه هیدرولیک می‌باشد که مناسب خودرویی در این رنج قیمتی نیست و یکی از معایب ساندرو به شمار می‌آید که برای رانندگان این خودرو دلسردکننده است.

 معایب ساندرو

یکی از بزرگ‌ترین معایب ساندرو در نسخه اتومات آن شتاب کند است. پیشرانه این خودرو 105 اسب بخار قدرت و 140 نیوتن‌متر گشتاور دارد اما این میزان برای ساندرو کافی نیست چرا که میزان صفر تا صد آن 11.5 ثانیه می‌باشد. البته این عدد، از سمت سازنده خودرو اعلام شده است که در تجربه این میزان کندتر هم می‌باشد. پس اگر به دنبال خودروهای تند و تیز هستید رنو ساندرو انتخاب مطلوبی برای شما نخواهد بود.

هرگز انتظار نداشته باشید که بتوانید با ساندرو در پیچ‌ها با سرعت بالایی بپیچید. این خودرو به علت کمک فنرهای نرم و فاصله زیادی که از زمین دارد، دارای هندلینگ ضعیفی می‌باشد. با در نظر گرفتن این موضوع به شما توصیه می‌کنیم به هیچ عنوان در پیچ‌ها با سرعت زیاد حرکت نکنید.

معایب ساندرو در طراحی

بعد از بررسی معایب فنی رنو ساندرو به بخش بررسی طراحی این خودرو می‌رسیم. ساندرو دارای طراحی داخلی و خارجی قدیمی است. که بارها به خاطر طراحی مورد انتقاد قرار گرفته است. یکی از معایب طراحی ظاهری این خودرو استفاده متعدد از خطوط شکسته می‌باشد. استفاده از این خطوط ظاهر قدیمی به ساندرو بخشیده است که موجب ایجاد احساس ناخوشایند در سرنشینان می‌شود.

معایب ساندرو

متریال استفاده شده در ساخت این خودرو از نوع پلاستیک خشک است و کیفیت پایینی دارد. کابین این خودرو به علت استفاده از تنها یک رنگ بسیار بی روح و کسل کننده می‌باشد. به هر حال موارد اشاره شده می‌تواند موجب عدم تمایل در خریدار شود.

معایب ساندرو در تعداد امکانات رفاهی و آپشن

اگر شما تنها یک بار این خودرو را دیده باشید قطعا متوجه کمبود امکانات در آن خواهید بود. ساندرو در مقایسه با رقیب‌های هم‌رنج قیمتی خود از نظر امکانات حرفی برای گفتن ندارد. اثری از صفحه نمایش لمسی، دوربین عقب، کروز کنترل، روکش چرم صندلی‌ها، سانروف و یا استارت دکمه‌ای در این خودرو وجود ندارد.  به همین علت ساندرو در مقابل رقبای چینی خود دچار شکست می‌شود.

معایب ساندرو در آرامش کابین

اگر تجربه سواری با ساندرو را دارید حتماً با سروصدای زیاد کابین آن آشنا هستید. از جمله این سروصداها، صدای بسیار بالای موتور در سرعت‌های بالا است که در نسخه اتومات ساندرو وجود دارد. میزان صدای تولید تولید شده با روشن کردن کولر افزایش می‌یابد که حتی درمدل‌های جدید این خودرو میزان سروصدا نسبت به قبل افزایش یافته است.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

معایب ساندرو در رانندگی

از جمله این معایب گیربکس ضعیف رنو ساندرو است که در مطالب بالا به آن پرداختیم. با توجه به میزان شتاب این خودرو می‌توان گفت احتمال دارد هنگام سبقت با این خودرو دچار مشکل شوید.

از دیگر معایب ساندرو در هنگام رانندگی، عدم عایق‌بندی مناسب این خودرو است. صدای وارد به کابین این خودرو در سرعت‌های بالای 80 کیلومتر بسیار آزار دهنده می‌باشد که علت آن گیربکس قدیمی استفاده شده است.

 صندلی‌های این خودرو به علت طراحی نامناسب موجب خستگی راننده و سرنشینان در مسیرهای طولانی و مسافرت می‌شود. پس اگر اهل مسافرت هستید به شما توصیه می‌کنیم سمت ساندرو نروید.

معایب ساندرو

سیستم پخش صوتی ساندرو کیفیت بالایی ندارد که این مورد موجب گله اغلب خریداران آن شده است. از جمله معایب دیگر این سیستم می‌توان به محل قرارگیری دکمه‌های کنترل بر روی دسته کناری فرمان به جای روی فرمان اشاره کرد.

معایب ساندرو در خدمات پس از فروش و کمبود قطعات

متاسفانه خودروسازان ایرانی علاقه چندانی به گارانتی و خدمات پس از فروش ندارند. شرکت پارس خودرو هم یکی از شرکت‌های ضعیف در ارائه خدمات پس از فروش می‌باشد. طی سال‌های اخیر خودروهایی مانند ساندرو و تندر 90 به علت اعمال تحریم‌ها از مشکلات مربوط به تامین قطعه رنج می‌برند. این مشکل موجب کم رونق شدن بازار دست دوم این خودرو نیز شده است و اگر شما تصمیم به فروش این خودرو بگیرید احتمال دارد با مشکلاتی روبه‌رو شوید. اما اگر همچنان به خودرو خود علاقه‌مند هستید در تامین قطعات آن شما را دچار دردسر خواهد کرد.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

نتیجه‌گیری بررسی معایب ساندرو

در این مقاله از سری مقالات سوئیچ سعی کردیم تمام معایب ساندرو را بدون بزرگ‌نمایی و کاملا منصفانه در اختیار شما قرار دهیم. با توجه به معایب این خودرو ساندرو را می‌توان خودرویی با طراحی قدیمی دانست که قادر نیست نظر نسل جوان را به خود جلب کند.

این خودرو در ابتدا در رده خودروهایی با قیمت اقتصادی قرار داشت اما امروزه با توجه به اعمال تحریم‌ها و بالا رفتن قیمت ارز شاهد افزایش قیمت غیرمنتطقی ساندرو شدیم. همچنین با در نظر گرفتن مسائل و دشواری‌های مربوط به تامین قطعات این خودرو، نمی‌توان ساندرو را گزینه مناسبی برای خرید دانست. اگر قصد خرید این خودرو را دارید به شما توصیه می‌کنیم خودروهایی مانند پژو 206، پژو 207 آی و ام وی ام 315 را نیز مورد بررسی قرار دهید.

بیشتر بخوانید:

مزایا ساندرو