بررسی معایب فولکس واگن پاسات، موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو سوئیچ است. در این مقاله سعی خواهیم کرد علاوه بر معرفی این محصول از کمپانی فولکس واگن در مورد معایب موجود در آن نیز صحبت کنیم تا بتوانیم راهنمای بهتری جهت خرید خودرو مورد علاقه شما باشیم.

[switch_forms_sell]

فولکس واگن پاسات یکی از محصولات سدان این کمپانی است؛ که در مقابل سایر محصولات کلاس خودرویی سدان شهری فروش بالاتری را تجربه کرده است.با توجه به واردات اخیر خودرو به بازاشر ایران رقابت تنگاتنگی بین خودروهای کراس اوور، شاسی بلند و سدان وجود دارد.

فولکس واگن پاسات که دارای کلاس خودرویی سدان شهری است، به علت واردات محدود در این رقابت نمی‌تواند پا به پای حریفان خود حرکت کند. آخرین مدل فولکس واگن پاسات موجود در بازار ایران مربوط به سال ۲۰۱۸ است؛ که توسط کمپانی ماموت خودرو وارد کشور شده است؛ اما به علت قوانین ممنوعیت واردات خودرو واردات این سدان شهری زیبا ادامه‌دار نبود. در ادامه بعد از معرفی به بررسی معایب فولکس واگن پاسات خواهیم پرداخت.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

 معرفی

نخستین نسل از فولکس واگن پاسات در سال ۱۹۷۳ برروی خط تولید کمپانی فولکس واگن قرار گرفت. همچنین آخرین نسل از این خودرو که در بازار ایران موجود است مربوط به نسل هشتم بوده که در سال ۲۰۱۸  عرضه شده است. یکی از مشخصه‌های اصلی این محصول از کمپانی فولکس واگن طراحی ساده آن می‌باشد؛ که در عین سادگی می‌تواند حس قدرتمندی و پرستیژ را به مخاطبان خود انتقال دهد.

نسل هشتم از خودروی فولکس واگن پاسات در سال ۲۰۱۴ از طرف کمپانی معرفی شده و در چهار خط تولید این کمپانی که هر یک موجود در کشورهایی مانند آلمان، چین و الجزایر هستند مورد تولید و عرضه قرار گرفته است. پاسات به کشورهای مختلفی از جمله چین و آمریکا اروپا راه یافته و توانسته محبوبیت بالایی را کسب کند.

فولکس واگن پاسات

فولکس واگن پاسات به طور کلی در مدل‌های سه موتور بنزین سوز، موتور دیزلی و یک موتور هیبریدی مورد عرضه قرار گرفته است؛ اما نسخه موجود آن در بازار خودرو ایران دارای موتور 1.8 لیتری توربوشارژ می‌باشد. پیشرانه این سدان شهری از کمپانی فولکس واگن  قادر است ۱۸۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور را تولید نماید. این پیشرانه نیروی تولید شده را به وسیله جعبه دنده دو کلاچه به دیفرانسیل موجود در قسمت جلو خودرو پاسات انتقال می‌دهد.

همچنین این سدان قادر است به واسطه برخورداری از سیستم پیشرانه خود شتاب صفر تا صد ۷.۹ ثانیه را در اختیار راننده قرار داده و مصرف سوخت ترکیبی ۵.۸ لیتری را به ثبت برساند. در ادامه به بررسی جامع‌تر معایب فولکس واگن پاسات خواهیم پرداخت.

عرضه محدود یکی از معایب فولکس واگن پاسات

یکی از معایب فولکس واگن پاسات عرضه محدودی می‌باشد؛ که از طرف این کمپانی به بازار خودرو جهانی صورت گرفته است. بازار خودرو ایران نیز از این موضوع مستثنی نبوده و همچنین به علت به وجود آمدن مشکلات ممنوعیت واردات خودرو در ایران این عیب از مجموعه معایب فولکس واگن پاسات بیشتر به چشم می‌خورد. پاسات نسبت به برخی از رقبای خود مانند کیا اپتیما و رنو تلیسمان بسیار دیرتر وارد بازار شد و این موضوع سبب شد تا فروش کمتری را در ایران تجربه نماید.

از طرفی محدودیت در عرضه پاسات باعث گردید تا بسیاری از علاقمندان این خودرو از خرید آن معرفی شده و سراغ سایر گزینه‌های موجود بروند. این مشکل علت کاهش رونق بازار دست دوم و خدمات پس از فروش فولکس واگن پاسات شد.

معایب فولکس واگن پاسات

خدمات پس از فروش‌ ضعیف

دومین مورد از مجموعه معایب فولکس واگن پاسات زیرساخت ضعیف این خود را جهت ارائه خدمات پس از فروش است. کمپانی ماموت خودرو در مدت زمانی کوتاه سه محصول از شرکت فولکس واگن را وارد بازار خودرو ایران کرد. این سه محصول دارای نام‌های گلف، تیگوان و پاسات بودند.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

کمپانی ماموت خودرو در گذشته به علت واردات خودروهای سنگین برند اسکانیا و همچنین تامین زیرساخت‌های مناسب برای ارائه خدمات پس از فروش برای محصولات وارداتی خود توانسته بود نام بسیار پر آوازه‌ای را به دست آورد اما متاسفانه این خدمات در مورد محصولات وارد شده از کمپانی فولکس واگن ارائه نشد و به همین جهت عدم ارائه خدمات پس از فروش مناسب تبدیل به یکی از معایب فولکس واگن پاسات گردید و در بسیاری از مواقع سبب شد تا این خود را نتواند فروش بالایی را تجربه نماید.

کمپانی فولکس واگن سال‌های اخیر تصمیم گرفته تا از طراحی ساده خودروهای خود فاصله بگیرد و در نتیجه این موضوع سبب شد اتاق خودروهای تولید شده اخیر این کمپانی دارای طراحی های مدرن و پیچیده باشد. برخورداری از طراحی پیچیده از نظر فنی  باعث می‌شود افرادی که وظیفه تعمیر و سرویس این خودرو را دارند نقش بسیار اساسی در  استهلاک آن خودرو ایفا کند. همانطور که در قسمت قبل اشاره کردیم این خودرو دارای خدمات پس از فروش مناسبی نبوده و این موضوع سبب می‌شود تعمیرات آن به صورت دقیق و درست انجام نگرفته و در نتیجه  عمر فولکس واگن کاهش یابد.

قیمت بالا

 آخرین مورد از مجموعه معایب فولکس واگن پاسات که در این مقاله قصد داریم به بررسی آن بپردازیم قیمت بالاتر آن نسبت به رقبای این خودرو است. پاسات در بازار خودرو جهانی دارای رده بندی لوکس نمی‌باشد؛ اما برخلاف این موضوع در بازار خودرو ایران به علت محدودیت در عرضه قیمت بسیار بالاتری را نسبت به رقبای خود به ثبت رسانده است. موجود بودن خودروهایی مانند رنو تالیسمان در بازار ایران سبب شده تا ارزش خرید پاسات در مقایسه با قیمت بالای آن کاهش یابد.

قیمت بالای خودرو فولکس واگن پاسات باعث شده تا این خودرو در رده بندی  قیمتی خودروهایی مانند بی ام و یا بنز قرار بگیرد؛ اما مانند این دو کمپانی محصولات لوکسی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار ندهد. به همین جهت قیمت بالا سبب ایجاد یکی دیگر از معایب  فولکس واگن پاسات شده است و در نتیجه باعث کاهش فروش ایران خودرو در بازار دست دوم گردیده.

کلام آخر

به پایان بررسی معایب فولکس واگن پاسات رسیدیم. با توجه به بررسی‌های انجام شده بر روی معایب این خودرو نتیجه می‌گیریم، پاسات به دو علت در بازار خودرو ایران دارای تعداد بسیار محدود می‌باشد؛ که یکی از این موارد مربوط به عرضه محدود این محصول از طرف کمپانی تولید کننده بوده و علت دوم مربوط به سیاست‌های ایران در مورد واردات خودروهای خارجی می‌باشد.

عیب دوم فولکس واگن پاسات مربوط به خدمات پس از فروش ضعیف کمپانی وارد کننده آن است که علاوه بر برخورداری از سابقه درخشان خود در زمینه خدمات پس از فروش خودروهای سنگین وارداتی اسکانیا در مورد خودروهای وارداتی از کمپانی و فولکس واگن نتوانسته خدمات پس از فروش مناسبی را در اختیار خریداران قرار دهد و در نتیجه این موضوع سبب ایجاد مشکلات بسیاری مانند عدم برخورداری از نیروهای متخصص و قطعات یدکی  لازم  شده است.

البته عدم وجود خدمات پس از فروش برای محصولات جدید از این کمپانی بسیار لازم بوده، چرا که کمپانی فولکس واگن در محصولات جدید خود دارای طراحی پیچیده‌تری از نظر فنی می‌باشد و جهت برطرف کردن مسائل مربوط به این  مشکلات لازم است نیروهای متخصصی وجود داشته باشند.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

آخرین مورد از مجموعه معایب فولکس واگن که در این مقاله به آن اشاره شد قیمت بالایی این خودرو در مقایسه با سایر رقبای خود در بازار خودرو ایران می‌باشد؛ که برخلاف عدم برخورداری از شرایط خودروهای لوکس مانند بنز و بی‌ام‌و قیمتی در این رنج دارد؛ اما به صورت کلی در بازار خودرو جهانی از جمله خودروهای لوکس نبوده و هم رده با خودروهایی مانند رنو تالیسمان یا اپتیما می‌باشد؛ اما در مقابل قیمت بسیار بالاتری از این خودروها را در ایران تجربه می‌کند.

بیشتر بخوانید

مزایای کوییک

خرابی سنسور اکسیژن

علت گاز نخوردن ماشین

معایب جک S5

ستپر موتور چیست

اتو هلد چیست