بررسی معایب هیوندای وراکروز، موضوع این مقاله از سری مقالات مجله خودرو سوئیچ است. این خودرو علاوه بر دارا بودن مزایای فراوان، دارای تعدادی معایب نیز می‌باشد؛ که جهت انتخاب بهتر لازم است معایب آن را مورد بررسی قرار دهیم. در این مقاله از سوئیچ قصد داریم ابتدا به معرفی و سپس بررسی معایب هیوندای وراکروز خواهیم پرداخت، پس با سوئیچ همراه باشید.

[switch_forms_sell]

 مع‎رف‎‎ی

هیوندای وراکروز دارای کلاس خودرویی شاسی بلند است و دارای ابعاد بزرگی می‌باشد. کمپانی هیوندای به واسطه تولید این محصول خود نتوانسته فروش بالایی را مانند سایر محصولات خود از جمله سانتافه تجربه نماید. این محصول از کمپانی هیوندای اولین بار در سال ۲۰۰۶ رونمایی شد و نخستین مدل از هیوندای وراکروز موجود در ایران مدل ۲۰۰۹  آن است؛ که توسط کمپانی آسان موتور در بازار خودرو ایران عرضه گردید، البته عرضه این خودرو تا سال ۲۰۱۳ ادامه داشت و امروزه نسل جدید این خودرو به علت وضع قوانین مربوط به واردات خودروهای لوکس در بازار خودرو ایران جای ندارد.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

هیوندای وراکروز

این خودرو شاسی بلند کره‌ای مجهز به  پیشرانه 3.8 لیتری 6 سیلندر است و میتواند ۲۶۰ اسب بخار قدرت تولید شده را به وسیله گیربکس شش سرعته به هر چهار چرخ انتقال دهد. وراکروز یکی از شاسی بلندهای موجود در بازار خودرو ایران است که می‌تواند در مدت زمان 8.5 ثانیه از سرعت صفر به سرعت ۱۰ کیلومتر بر ساعت برسد. در کنار برخورداری از مزایای فراوان وجود داشتن معایب هیوندا وراکروز سبب شده تا نتواند فروش بالایی را مانند سایر محصولات این کمپانی تجربه نماید.

معایب هیوندای وراکروز از نظر طراحی

در ابتدا قصد داریم به بررسی معایب هیوندای وراکروز از نظر طراحی بپردازیم. معایب هیوندا وراکروز از نظر طراحی خارجی مربوط به طراحی غیر مدرن آن است، به طوری که در مقایسه با رقبای خود قادر نیست امتیاز بالایی از نظر طراحی به روز کسب نماید. بخش عمده معایب این خودرو از نظر طراحی خارجی مربوط به طراحی چراغ‌ها و جلو پنجره آن است؛ که به صورت مناسب نمی‌تواند نیازهای بصری مخاطبان خود را برطرف کند به طور کلی می‌توان گفت این نوع طراحی در سراسر جهان منسوخ شده است.

در بخش طراحی داخلی شاهد برخورداری از کابین داخلی بزرگی هستیم؛ که به راحتی می‌تواند ۷ سرنشین را در خود جای دهد؛ اما هیچ اثری از طراحی‌های مدرن در داخل کابین آن قابل رویت نیست. در برخی از موارد مشاهده شده کیفیت به کار برده شده در متریال مورد استفاده در داخل کابین دارای سطح مطلوبی نبوده و به همین دلیل در مدت کوتاهی پس از مصرف دچار استهلاک می شود.

در حالت کلی این خودرو دارای ابعاد بسیار بزرگی است؛ که برای مصارف شهری مناسب نمی‌باشد به خصوص اگر در شهری زندگی می‌کنید؛ که اغلب دارای ترافیک سنگین می‌باشد، رانندگی با هیوندای وراکروز چالش‌های فراوانی را به شما تحمیل خواهد کرد. در مقابل این خودرو به علت دارا بودن ابعاد بزرگ گزینه مناسبی برای آفرود نیز نبوده و نمی‌تواند عملکرد درخشانی از خود را در فعالیت‌هایی مانند آفرود به ثبت برساند.

معایب هیوندای وراکروز

مصرف سوخت بالا

دومین مورد از معایب هیوندای وراکروز مربوط به مصرف سوخت نسبتاً بالای این خودرو در سطح شهر است؛ که بخش عمده‌ای از آن مربوط به وزن بالای این شاسی بلند است.  مصرف سوخت وراکروز در سطح شهر چیزی بین ۱۵ تا ۱۶ لیتر می‌باشد که با در نظر گرفتن مصرف شهری رقم بالایی بوده و می‌تواند هزینه  بسیاری را به مالک خود تحمیل کند. همچنین وراکروز در سیکل ۱۰۰ کیلومتری ترکیبی، مصرف سوخت ۱۲ تا ۱۳ لیتری را به ثبت می‌رساند، که همچنان جزو خودروهای پرمصرف محسوب می‌شود.

تجربه رانندگی نامناسب

مورد دیگر از مجموعه معایب هیوندای وراکروز مربوط به تجربه رانندگی نامناسبی است که این خودرو از خود به ثبت می‌رساند. عملکرد گیربکس وراکروز دارای سطح مطلوبی نیست به همین دلیل هنگام تعویض و یا معکوس دادن با تاخیر روبرو می‌شود؛ البته در شرایطی راننده می‌تواند دنده این خودرو را در حالت  دستی قرار دهد، اما باید توجه داشته باشید گیربکس این خودرو در حالت دستی نیز عملکرد مطلوبی از خود به ثبت نمی‌رساند، چرا که در حالت دستی گیربکس اجازه نمی دهد تا دور موتور این خودرو وارده محدوده قرمز شود و خود تصمیم به تعویض دنده به صورت اتوماتیک می‌گیرد.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

مورد بعدی که سبب ایجاد تجربه رانندگی نامناسب در هیوندای وراکروز می‌شود، سفتی فرمان مورد استفاده در آن است که احساس خوشایندی را به راننده حین رانندگی منتقل نمی‌کند. سیستم ترمز ضعیف از جمله معایب هیوندای وراکروز است. به خصوص اگر با دید کم همراه باشد به همین جهت به مالکان این خودرو توصیه می‌شود، جهت راحت‌تر شدن فرآیند پارک از دوربین‌های دید عقب در خودرو خود استفاده کنند.

کمیاب بودن قطعات

کمیاب بودن قطعات و همچنین قیمت گران آنها یکی دیگر از معایب هیوندای وراکروز است. قطعات مورد استفاده در هیوندای وراکروز در مقایسه با سایر محصولات کمپانی هیوندای دارای قیمت بالاتری می‌باشد. همچنین این خودرو در مقایسه با سایر محصولات و رقبای خود دارای هزینه نگهداری بالاتری است که این موضوع سبب می‌شود نتواند فروش بالایی را تجربه کند.

 امکانات رفاهی محدود

آخرین مورد از معایب هیوندای وراکروز که در این مقاله قصد داریم به بررسی آن بپردازیم امکانات رفاهی محدود در این خودرو است؛ که در مقابل  قیمت بالا این خودرو شاسی‌بلند قادر نیست نیازهای رفاهی راننده و سرنشینان خود را به صورت مناسب برطرف کند. به عنوان مثال هیوندای وراکروز دارای ابعاد بسیار بزرگی است و همچنین دید محدودی را در اختیار راننده قرار می‌دهد و به همین جهت لازم بود امکاناتی مانند دوربین‌های جانبی دوربین دید ۳۶۰ درجه را در اختیار راننده خود قرار دهد تا بتواند رانندگی ایمنی را فراهم کرده باشد. اما عدم برخورداری از این امکانات در برخی از مواقع سبب می‌شود رانندگی با این خودرو خطرناک باشد.

نتیجه گیری

به پایان بررسی معایب هیوندای وراکروز رسیدیم. در این مقاله سعی کردیم علاوه بر معرفی به بررسی جامع معایب هیوندای وراکروز بپردازیم. با توجه به بررسی‌های انجام شده نتیجه می‌گیریم، این خودرو از نظر طراحی داخلی و خارجی دارای امتیاز مطلوبی نمی‌باشد و علت اصلی این موضوع عدم برخورداری از طراحی مدرن است. این موضوع علاوه بر طراحی بیرونی در بخش طراحی داخلی نیز به چشم می‌خورد. همچنین داخل کابین وراکروز برخلاف فضای جادار، کیفیت مناسبی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار نمی‌دهد.

 مصرف سوخت بالا به عنوان یک خودروی شهری یکی دیگر از معایب هیوندای وراکروز است؛ که باعث می‌شود در کنار هزینه بالای قطعات یدکی و همچنین هزینه بالای نگهداری فشار بیشتری را به مالک تحمیل کند. وراکروز در مقابل قیمت بالای خود امکانات رفاهی محدودی را در اختیار راننده و سرنشینان خود قرار می‌دهد و به همین دلیل قادر نیست نیازهای رفاهی آنها را برطرف نماید. برخورداری از فرمان سفت و همچنین سیستم ترمز ضعیف سبب شده تا نتواند تجربه رانندگی مناسبی را در اختیار راننده خود قرار دهد.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

همین‌طور به علت ابعاد بزرگ گزینه مناسبی برای شهرهای دارای ترافیک سنگین نیست به طوری که لازم است جهت پارک کردن این خودرو زمان بسیار زیادی را تلف کنید؛ که این موضوع  زمانی که وراکروز دارای محدوده دید ضعیفی نیز است باعث ایجاد مشکلات بیشتری نیز می‌شود. جهت راحتی پارک و دنده عقب بسیاری از مالکان این خودرو شاسی‌بلند تصمیم می‌گیرند تا دوربین دنده عقب و دوربین ۳۶۰ درجه را بر روی خودرو خود نصب کنند.

اگر شما نیز تجربه استفاده از این خودروی شاسی بلند کره‌ای را دارید تجربیات خود را با مجله خودرو سوئیچ به اشتراک بگذارید.

بیشتر بخوانید

مزایای کوییک

خرابی سنسور اکسیژن

علت گاز نخوردن ماشین

معایب جک S5

ستپر موتور چیست

اتو هلد چیست