معایب دیگنیتی پرایم موضوع این مقاله می‌باشد. در این مقاله سعی خواهیم کرد علاوه بر معرفی اجمالی این خودرو چینی به بررسی معایب دیگنیتی پرایم  نیز بپردازیم که شاید این معایب عامل بازدارنده از خرید این محصول چینی باشند. پس اگر قصد خرید دیگنیتی پرایم را دارید در ادامه جهت بررسی معایب آن با ما همراه باشید.

 معرفی دیگنیتی پرایم

دیگنیتی پرایم در ابتدا با نام iX5 توسط کمپانی سازنده آن یعنی دانگ فنگ در نمایشگاه پکن معرفی گردید. این محصول را می‌توان یکی از تولیدات کمپانی خودروسازی دانگ فنگ دانست که بیشتر جنبه صادراتی داشت؛ و از همان ابتدا برای کشورهای مختلفی مانند روسیه مورد طراحی قرار گرفته شد و همچنین امروزه نیز به سایر کشورها صادر می‌گردد.

دانگ فنگ iX5 توسط کمپانی خودروسازی بهمن خودرو در ایران تولید و مورد عرضه قرار گرفت؛ کمپانی مونتاژ کننده این خودرو دانگ فنگ iX5 را تحت عنوان دیگنیتی پرایم روانه بازار خودرو ایران کرده است.

به احتمال زیاد هنگام مواجه شدن با این خودرو ظاهر جذاب آن باعث ایجاد نظرات مثبتی در شما خواهد شد و شما را به خرید ترغیب می‌کند؛ اما لازم است قبل از خریداری کردن این کراس اوور کوپه به بررسی معایب آن نیز بپردازید تا بتوانید خرید درستی را تجربه نمایید.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

معایب دیگنیتی پرایم از نظر بازار فروش

از جمله معایب دیگنیتی پرایم می‌توان به بازار فروش ضعیف آن در کشور تولید کننده خود اشاره کرد؛ چرا که این خودرو نتوانست آمار فروش بالایی را در کشور چین به ثبت برساند. به همین دلیل می‌توان گفت کمپانی خودروسازی دانگ‌ فنگ موفق نشد سود خوبی را از فروش این محصول خود از بازار چین به دست آورد؛ اما در ادامه بررسی خواهیم کرد کدام معایب دیگنیتی پرایم سبب شده تا آمار فروش این خودرو در سال دوم عرضه آن در کشور تولید کننده در حد قابل توجهی کاهش یابد.

 معایب دیگنیتی پرایم از نظر مشخصات فنی

هنگام بررسی معایب دیگنیتی پرایم از نظر مشخصات فنی لازم است به شتاب گیری ضعیف این خودرو اشاره کنیم. این خودرو که دارای حجم موتوری برابر با 1.5لیتر است، توانایی تولید قدرتی معادل با ۱۴۸ اسب بخار و گشتاوری برابر با ۲۲۰ نیوتن متر را دارد. این قدرت تولید شده در پیشرانه دیگنیتی پرایم توسط یک گیربکس CVT  به چرخ‌های جلوی آن انتقال می‌یابد. از آنجایی که این خودرو و معادل با 1.6 هزار کیلوگرم وزن دارد، ۱۴۸ اسب بخار قدرت برای آن میزان مناسبی نبوده و به همین علت می‌توان گفت دارای شتاب ضعیفی می‌باشد.

علاوه بر این استفاده از گیربکس CVT توانایی بالایی در ایجاد شتاب بالا را ندارد به علت این دو مورد شتاب صفر تا صد در این کراس اوور کوپه جذاب، ضعیف شده است.

معایب دیگنیتی پرایم
معایب دیگنیتی پرایم

یکی دیگر از معایب دیگنیتی پرایم در بخش بررسی فنی مربوط به محل قرارگیری دیفرانسیل آن  است چرا که به عنوان یک خودرو اسپرت انتظار می‌رفت دارای دیفرانسیل در قسمت عقب باشد.

مورد سوم از معایب دیگینی پرایم ایجاد چالش‌هایی است که در موتور توربو شارژ آن وجود دارد. اگر چه مجهز بودن خودرو به پیشرانه توربوشارژ را می‌توان مزیت یک خودرو دانست؛ وجود مسائل و مشکلات نگهداری آن می‌تواند این ویژگی را تبدیل به یکی از معایب دیگینی پرایم نماید.

مخصوصا که مخاطبان ایرانی این خودرو تمایل بیشتری به استفاده از پیشرانه‌هایی با تنفس طبیعی را دارند پیشرانه‌هایی که توربوشارژ می‌باشند دارای حساسیت بسیار بالایی نسبت به روغن، بنزین و … مورد مصرف هستند.

طراحی ظاهری

معایب دیگینی پرایم را در بخش طراحی ظاهری می‌توان به شباهت بسیار بالای آن به یکی از محصولات کمپانی مزدا به نام CX-7 دانست که یکی از محصولات سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۲ بود؛ البته این موضوع تا حد بسیار زیادی در مورد محصولات تولید شده در کشور چین معمول است، چرا که کمپانی‌های سازنده خودرو در این کشور نمونه‌های بسیاری را با توجه به خودروهای تولید شده در اروپا و آمریکا مورد طراحی قرار می‌دهند، البته این موضوع در گذشته بسیار متداول‌تر از دهه اخیر است.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

بررسی معایب دیگنیتی پرایم از نظر ایمنی

 متاسفانه این محصول از کمپانی دانگ فنگ تا به حال تحت آزمون‌های تصادف و ایمنی قرار نگرفته به همین علت نمی‌توان نظر دقیقی در مورد ایمنی این خودرو بیان کرد. دیگنیتی پرایم در آزمون‌های سی انکپ و یورو انکپ نظری در مورد میزان استحکام بدنه و ایمنی به ثبت نرسانده است. به خاطر این موضوع ایمنی دیگنیتی پرایم تا حد بسیاری نامعلوم می‌باشد.

تجربه رانندگی

یکی دیگر از معایب  دیگنیتی پرایم لرزش‌های خطرناکی است که هنگام چرخش آن به سمت راست و یا چپ در قسمت انتهایی خودرو اتفاق می‌افتد و این موضوع سبب سلب حس امنیت در سرنشینان خودرو می‌گردد. از آنجایی که مخاطبان این خودرو بیشتر جذب ظاهر آن شده‌اند می‌توان این مشکل را باعث ایجاد دلسردی در آنها دانست.

تحلیل شرایط بازار

 کمپانی مونتاژ کننده این خودرو کمپانی، بهمن‌ موتور سابقه خوبی در ارائه خدمات پس از فروش نداشته و همین موضوع سبب ایجاد مشکلات بسیاری در رقابت این خودرو با سایر رقبای خود مانند چری تیگو ۷ می‌شود.

نسخه ساده دیگنیتی پرایم با قیمت ۱۴۰۰ دلار در بازارهای بین الملل مورد خرید و فروش قرار می‌گیرد. با توجه به افزایش روز افزون قیمت ارز در کشور ایران می‌توان گفت قیمت بالای این خودرو یکی از معایب دیگنیتی پرایم به شمار می‌آید. همچنین با توجه به اینکه اکثر خودروهای چینی دارای بازار فروش دست دوم مناسبی نمی‌باشند، بسیاری از افراد در مقابل تصمیم به خریداری خودروهای دست دوم کره‌ای و یا اروپایی در این رنج قیمتی می‌گیرند.

قیمت بالای یک میلیارد تومان برای این خودرو را می‌توان نقطه ضعف آن دانست؛ زیرا حتی بعد از مدت کوتاهی پس از آرام گرفتن تب و تاب این خودروی جدید رونق آن احتمال بسیار بالا دچار کاهش خواهد شد.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

جمع بندی

به پایان بررسی معایب دیگنیتی پرایم رسیدیم. در این مقاله سعی کردیم علاوه بر معرفی و بررسی این خودرو اطلاعاتی در مورد معایب و ایرادات آن در اختیار شما همراهان قرار دهیم تا هنگام بررسی این خودرو جهت خرید و انتخاب بتوانید منبع کاملی را در اختیار داشته باشید. دیگنیتی پرایم یکی از محصولات کشور چین بوده که توسط کمپانی دانگ فنگ تولید و مورد عرضه قرار گرفت.

این خودرو در کشور مبدا نتوانست بازار خوبی را به خود اختصاص دهد؛ بعد از استفاده از آن و افزایش تجربه در سال‌های بعدی دچار رکود بیشتری در فروش گردید که این موضوع کمی تا قسمتی برای بازار خودرو ایران نیز نگران کننده می‌باشد.

با بررسی ظاهری این خودرو متوجه نوعی تقلید و کپی برداری دیگنیتی پرایم از یکی از محصولات کمپانی مزدا شدیم؛ همچنین بررسی فنی این خودرو نیز مسائل نگران کننده از قبیل شتاب پایین دیگنیتی پرایم را در اختیار ما قرار داد که علاوه بر ماهیت اسپرت بودن آن عامل دلسرد کننده‌ای برای مصرف کننده به شمار می‌آید. مشکل دیگری در بخش فنی دیگنیتی پرایم چالشی برای مالکان ایرانی این خودرو وجود دارد و آن مسئله استفاده از بنزین و روغن های کیفیت بالا می‌باشد که مدتی است در ایران نایاب شده.

در بخش تجربه رانندگی به لرزش قسمت عقب این خودرو عبور از جاده های پر پیچ و خم  اشاره شد که این مورد یکی از عوامل نگران کننده و استرس زا برای سرنشینان آن است.

 مورد دیگر مربوط به ضعف کمپانی مونتاژ کننده دیگنیتی پرایم است که نتوانست از خود تجربه مناسبی در زمینه ارائه خدمات پس از فروش در اختیار مشتریان قرار دهد. مورد آخر از معایب دیگنیتی پرایم مربوط به قیمت بسیار بالای آن می‌باشد که با افزایش نرخ ارز دچار بالا رفتن بسیار سرسام آوری شده است.

مقالات زیر را از دست ندهید

مزایا دیگنیتی پرایم

راهنمای جعبه فیوز پراید

راهنمای جعبه فیوز پژو 405

لوکس‌ترین تاکسی‌های دنیا

مقایسه رانا پلاس و پژو پارس سال

تعویض پلاک خودرو