هدف از ارائه این مطلب بررسی معایب هیوندای النترا است. شرکت هیوندای، یکی از پرآوازه‌ترین و خوش‌سابقه‌ترین شرکت‌های خودروسازی کره جنوبی است. این شرکت خودروسازی همواره در پی بهتر کردن تولیدات خویش می‌باشد. یکی از محصولات این شرکت، خودروی هیوندای النترا است. بیش از سی سال است که از تولید اولین هیوندای النترا می‌گذرد.

https://www.switch.ir/mag/buy-ex/

شرکت هیوندای در سال 2013، طراحی داخلی، خارجی و حتی مشخصات فنی و ایمنی این خودرو را تماماً تغییر داد. هر خودرویی دارای مجموعه‌ای از نکات مثبت و منفی است. نکات مثبت باعث جلب مشتری می‌شوند. اما جهت تصمیم‌گیری بهتر در هنگام خرید، آگاهی از نکات منفی امری ضروری است. بنابراین در این مقاله، ابتدا به ‌اختصار این خودرو را معرفی می‌کنیم و سپس در مورد معایب هیوندای النترا صحبت خواهیم کرد.

معرفی هیوندای النترا

هیوندای النترا یکی از خودروهای پرفروش شرکت خودرو‌سازی هیوندای (کره جنوبی) می‌باشد که تولید آن از سال 1990 شروع‌شده است و تا به امروز ادامه داشته است. این خودرو یک سدان کامپکت لوکس می‌باشد که کابین طراحی‌شده برای آن، ظرفیت 5 نفر را دارد و یک خودرو خانوادگی به‌شمار می‌رود. هیوندای النترا، در کشور ما، مالزی و کره جنوبی به‌نام هیوندای آوانته شناخته می‌شود. تاکنون چندین نسل مختلف از این خودرو توسط شرکت هیوندای تولیدشده است.

برای تجربه خرید خودرو همسو با سبک زندگی خود صفحه خرید خودرو سوییچ را از دست ندهید.

معایب هیوندای النترا

نمونه‌های اولیه هیوندای النترا که به تعداد محدود وارد ایران شدند، ظاهری اسپرت‌تر نسبت به مدل‌های جدیدتر دارند. به‌دلیل محدودیت ورود خودروهای وارداتی، نسل چهارم این خودرو وارد بازار ایران نشد. در کنار نمونه‌های وارداتی به ایران، شرکت کرمان موتور نیز چند سالی می‌باشد که اقدام به عرضه نمونه‌های مونتاژشده این خودرو لوکس در ایران کرده است. با وجود مزایای بسیار زیاد، این خودروی لوکس در چندین قسمت مشکلاتی دارد که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

معایب هیوندای النترا از نظر مشخصات فنی

شرکت هیوندای تا به ‌حال 5 نسل و 6 مدل خودرو از هیوندای النترا عرضه کرده است که هرکدام کلاس و تیپ‌های خاص خود را دارند. تیپ‌های مختلف این خودرو، SE، SEL، Value Edition، ECO، sport و limited نام دارند. هر کدام از این تیپ‌ها دارای مشخصات فنی و امکانات ایمنی و رفاهی متفاوتی هستند.

هیوندای النترای جدید موجود در ایران از یک پیشرانه توربوشارژ بهره می‌برد که با پیشرانه تنفس طبیعی به‌کاربرده شده در نمونه‌های وارداتی متفاوت است. حجم موتور هیوندای النترا تقریباً دو لیتر می‌باشد که قابلیت تولید حداکثر قدرت 148 اسب بخار و حداکثر گشتاور 178 نیوتن متر را دارد. در واقع بالاترین حجم موتور در نظر گرفته‌شده برای این خودرو، همین 2000 سی‌سی است. در ادامه این بخش به چند مورد از مهم‌ترین معایب هیوندای النترا از لحاظ فنی خواهیم پرداخت.

شتابگیری پایین

با این حجم از موتور و وزن تقریباً 1300 کیلوگرمی، یکی از معایب هیوندای النترا را می‌توان شتابگیری نسبتاً پائین آن عنوان کرد. این خودرو می‌تواند ظرف 9.5 ثانیه از شتاب صفر به صد برسد. البته شتاب رسمی عنوان‌شده برای این خودرو 10.5 ثانیه است ولی در آزمون‌های تجربی به شتابی بین 9.5 تا 9.8 ‌می‌رسد. برای دوستداران سرعت، این زمان شتاب‌گیری قابل‌قبول نیست و انتظار بیشتری از این چنین خودرویی با چنین امکانات و چنین وزنی می‌رود. هیوندای النترا در پیچ‌ها شتاب خوبی ندارد و در زمان دور زدن، سختی و چسبندگی زیادی احساس می‌شود. همچنین، شاهد کاهش شتابگیری و در نتیجه سرعت خودرو در سربالایی‌ها هستیم.

فرمان منفصل

یکی دیگر از معایب هیوندای النترا فرمان منفصل آن است که یک نقص دینامیکی به‌شمار می‌رود. محور محرک در این خودرو، چرخ‌های جلو هستند که فرمان به آنها متصل است. وقتی خودرو را به سمت چپ یا راست منحرف می‌کنید، هیچ بازخوردی بین فرمان و دستان راننده ایجاد نمی‌شود.

در ارتباط با گزینه‌های رانندگی که در بیشتر مدل‌های خودرو النترا، اسپرت، نرمال و اکو هستند نیز مشکلاتی وجود دارد. در حالت اسپرت، فرمان سنگین‌تر می‌شود و در نتیجه واکنش پدال‌ها بیشتر می‌گردد. اما رانندگی در حالت اکو برای اکثر رانندگان لذت‌بخش نیست که علت آن واکنش پائین پدال‌ها است.

از طرفی دیگر، یکی از معایب هیوندای النترا در مدل 2017، وجود نویز در زمان رانندگی می‌باشد. با این‌ همه، گیربکس 6 سرعته تیپ ترونیک، باعث یک رانندگی نرم و روان در سطوح صاف می‌شود که تجربه رانندگی را برای راننده و سرنشینان لذت‌بخش می‌کند.

برای تجربه فروش خودرو بدون اتلاف وقت صفحه فروش خودرو سوییچ را از دست ندهید.

معایب هیوندای النترا از نظر امکانات رفاهی

برای هیوندای النترا در همه مدل‌ها، امکانات خوبی در نظر گرفته‌شده است. اما همه این امکانات در مدل‌های فول آپشن تعبیه شده‌اند که از معایب هیوندی النترا به‌شمار می‌رود. در مدل‌هایی که فول آپشن نیستند، امکانات رفاهی گران‌تر باید به‌صورت سفارشی و با پرداخت هزینه بیشتر تهیه شوند. برای نمونه، در هیوندای النترا مدل 2017، صفحه نمایش 4 اینچی است که تنها درصورت پرداخت هزینه بیشتر با صفحه نمایش 7 اینچی جایگزین می‌شود.

معایب هیواندا النترا در بخش طراحی

جهت شناخت بهتر، در این بخش به بررسی معایب هیوندای النترا در دو بخش طراحی داخلی و خارجی می‌پردازیم.

طراحی خارجی

تغییرات ظاهری بسیاری در طول چندین نسل مختلف هیوندای النترا اتفاق افتاده است. از نظر طراحان خودرو ظاهر خشن و اسپرت آن، یکی از معایب هیوندای النترا عنوان‌شده که باعث‌شده است در مقایسه با طراحی خارجی بسیاری از سدان‌های هم‌ترازش، قدیمی (مشابه هیوندای i40) و نامتعارف به نظر برسد.

یکی دیگر از معایب هیوندای النترا از نظر طراحی، خمیدگی زیاد سقف در قسمت عقب می‌باشد. زاویه تند سقف همراه با پهنی زیاد ستون C، باعث کوچک شدن شیشه عقب النترا و فضای سر کم برای سرنشینان عقب شده است. شاید در ظاهر، چنین سقفی باعث زیبا شدن بیشتر خودرو شده باشد. اما مطمئناً برای سرنشینان عقب قدبلند (بالاتر از 180 سانتی‌متر) آزاردهنده خواهد بود.

مشکل دیگری که برای این خودرو مطرح است، در زمینه رنگ آن می‌باشد. در بحث رنگ به‌کار برده شده برای هیوندای النترا، بسیاری از خریداران، مشکل پوسته پوسته شدن و ترک خوردگی رنگ را مطرح کرده‌اند که تاثیر زیادی بر روی زیبایی خارجی خودرو دارد. این مشکل به علت کیفیت پائین رنگ به‌کار برده‌شده روی می‌دهد که از معایب هیوندای النترا است.

در زمان تصادفات نیز، حتی تصادفاتی که با برخورد کم خودرو به شیء دیگر (خودرو دیگر، جدول‌های خیابان، دیوار، درب خانه و غیره….) همراه هستند، امکان آسیب دیدن رنگ خودرو بسیار محتمل است. تنها راه حل رفع این مشکل، صافکاری و رنگ‌کاری مجدد این قسمت‌ها می‌باشد که یک هزینه اضافی را به مالک تحمیل می‌کند. همچنین، با دو رنگ شدن خودرو، از قیمت آن نیز کاسته می‌شود.

طراحی داخلی

یکی از معایب هیوندای النترا در بخش طراحی داخلی، کیفیت ضعیف متریال به‌کار برده ‌شده است. استهلاک پلاستیک خشک و کیفیت پائین به‌کار برده‌ شده در ساخت داشبورد و برخی قسمت‌های دیگر، باعث ایجاد صداهای اضافی در فضای کابین می‌شوند. این مشکل حتی در مدل‌های جدیدتر هیوندای النترا، یعنی مدل 2022 نیز وجود دارد.

جمع‌بندی

هیوندای النترا یکی از خودرهای مطرح شرکت هیوندای است که از زمان اولین تولید آن تا کنون، دچار تغییرات زیادی شده است. اگرچه خودروی هیوندای النترا داری نکات مثبت زیادی می‌باشد، اما معایب آن را نباید نادیده گرفت. با توجه به قیمت بالای خودرو، با وجود پیشرانه ضعیف به کار رفته‌شده در آن، شتاب‌گیری خودرو رضایت‌بخش نیست.

برای اطلاع از قیمت روز خودرو صفحه قیمت خودرو صفر سوییچ را از دست ندهید.

همچنین بسیاری از آپشن‌ها به‌صورت سفارشی بر روی خودرو نصب می‌شوند که لازمه آن، پرداخت هزینه‌های بیشتر است. از طرفی دیگر، یکی دیگر از معایب هیوندای النترا فضای کم سر برای سرنشینان عقب می‌باشد. همچنین کیفیت پائین متریال به‌کار برده‌شده در ساخت اجزاء داخلی را هم نباید نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید

مقایسه مزدا ۳ نیو و النترا

مزایا هیوندای النترا

مقایسه کیا سراتو و هیوندای النترا

معایب هیوندای جنسیس

مزایا هیوندای جنسیس

مقایسه هیوندای سانتافه و نیسان ایکس تریل